Автоматизирано задвижване за гаражни врати

Автоматичното задвижване на всяка гаражна врата осигурява значително по-голямо удобство и сигурност. Ние ще ви предложим и монтираме най-подходящия модел, в зависимост от Вашите изисквания и тип гаражна врата. Без значение дали вашата врата е голяма, малка, лека или тежка, нова или малко по-стара, ние от Стойков Строй ще автоматизираме нейното задвижване.

задвижване за гаражни врати
автоматика за гаражни врати

Автоматизирано задвижване на гаражни врати

Предлаганите от нас автоматики са на фирмите Marantec и Motorline, като и двете марки са се доказали във времето, с тяхната безупречност и дълъг живот на работа!

Автоматика от фирма Marantec

Основен лидер в Германия за производството на задвижвания за гаражни врати от върхово качество подплатени с дългогодишна гаранция. Компанията е представена в 35 държави на 4 континента. Лидер е в Северна Америка, Австралия и Европа.

Автоматика от фирма Motorline

Втората предлагана от нас марка автоматика, която може да задоволи всяка една претенция от към качество и разбира се, на изключително достъпна цена. Произведени в Португалия фирмата заема номер 1 в страната си и топ 3 в цяла Южна Европа.

гаражна автоматика

Автоматика - Marantec

Серия Comfort - моделите от тази серия са подходящи за единични гаражи, подземни паркинги и гаражни врати към общ вход. В зависимост от интензитета на използване и размера на вратата ние ще ви предложим най-подходящия за Вас модел от тази серия.

Серия 200- предлаганите от фирма Стойков Строй двигатели от серия 200, като: Comfort 260, 270 и 280 са подходящи за гаражни врати с различна интензивност и различен брой паркоместа в зависимост от Вашите нужди!

  • Comfort 260 е подходящ от 10 до 15 паркоместа
  • Comfort 270 е подходящ от 15 до 20 паркоместа
  • Comfort 280 е подходящ от 25 до 30 паркоместа

Серия 300 - двигател от тази серия е модел Comfort 380, като тази автоматика е подходяща за гаражна врата с висока интензивност за около 50 до 60 паркоместа! Този тип двигатели са от изцяло ново поколение и имат възможност за вграждане на батерия.

Допълнителни аксесоари - дистанционни, фотоклетки, бутониери, приемници, аварийни жила.

Поръчай
дистанционно за гаражна автоматика
фотоклетки за гаражна автоматика
бутониера за гаражна автоматика
приемник за гаражна автоматика
аварийно жило за гаражна автоматика
управление за гаражна врата

Автоматика - Motorline

Модел Rosso Evo - този модел таванни автоматики, са подходящи както за секционни гаражни врати, така и за гаражни врати, тип летящо крило с различна интензивност в зависимост от Вашите нужди. Всеки един от моделите на Rosso Evo е в комплект с две дистанционни Falk. Работния режим на тези мотори е 70%.

  • Модел Rosso Evo 60 за врати до 10 м2
  • Модел Rosso Evo 100 за врати до 15 м2
  • Модел Rosso Evo 120 за врати до 20 м2

Модел KVM 25 - там където не е възможно инсталирането на таванна гаражна автоматика, се появява модела KVM 25 - едно елегантно решение. Тя се инсталира на хоризонталния водач на гаражната врата и не отнема никакво пространство над вратата. Работния режим на този тип автоматика е 30% и е подходяща за врати до 15 м2 с включени 2 броя дистанционни в комплекта и външен контролен блок!

Допълнителни аксесоари - дистанционни, фотоклетки, бутониери, приемници, аварийни жила.

Поръчай
дистанционно за гаражна автоматика
фотоклетки за гаражна автоматика
бутониера за гаражна автоматика
приемник за гаражна автоматика
аварийно жило за гаражна автоматика