Задвижване за еднокрили, двукрили и плъзгащи врати

Фирма Стойков Строй представя автоматизиране на радиални (на панти) врати и плъзгащи врати. Без значение от типа на вашата врата, ние разполагаме с множество модели за задвижване на врати от различни видове и сме готови да ви предложим и монтираме най-доброто решение.

задвижване за портални врати
автоматика за портални и радиални врати

Автоматика - Motorline

Бутални задвижвания - този модел предлага автоматизиране за двукрили и еднокрили врати на панти. Избора на съответен модел зависи от ширината на самите крила, а моделите се предлагат в два варианта на 230 V с 25 % работен режим и на 24 V за интензивна употреба. Най-мощния модел от серията успява да задвижи крила с ширина до 6 метра. При закупуването му получавате 2 броя дистанционни, комплект фотоклетки, инструкции за монтаж, а тези на 24 V са и с вградена батерия.

Подземни задвижвания - Спрямо други видове модели, подземните автоматики от тази серия се отличава с това, че може да се автоматизира оградата на дома без да се нарушава естетичния й вид. Тези невидими решения са в състояние да предложат повишена ефективност при максимално удобство и разбира се по-голяма сигурност. Предлагат се два модела на 230 V с 30% работен режим и на 24 V за интензивна употреба с включени 2 броя дистанционни, комплект фотоклетки, инструкции за монтаж, а тези на 24 V са и с вградена батерия.

Крила с обратно отваряне - фирма Стойков Строй има и решения за врати, чиито крила няма как да се отварят навътре и затова е необходимо да се движат навън. Предлаганите от нас модели задвижват крило с ширина до 3 метра и работен режим на 230 V с 25% работен режим и на 24 V за интензивна употреба. За всеки модел са включени 2 броя дистанционни, комплект фотоклетки, инструкции за монтаж, а тези на 24 V са и с вградена батерия.

Задвижване за плъзгащи врати - най-употребяваната автоматизация от този тип, една перфектна комбинация от качество и достъпна цена за всеки един клиент. Предлаганите модели задвижват врати до 8000 кг., като предлагаме вариант нa 230 V с 25% работен режим и 24 V за интензивна употреба. Mоделите са с включени 2 броя дистанционни, комплект фотоклетки, инструкции за монтаж, а тези на 24 V са и с вградена батерия.