Многофункционални врати

Те са леки, удобни и комфортни, като могат да намерят приложение от Вашето мазе до офис стая. Подходящи са още за тоалетни в обществени сгради, бензиностанции, търговски центрове, болници и други, като това ги прави универсални. Този тип врати са със специално подсилена защита в областта на пантите и бравата, придавайки им изключителна здравина и надеждност. Освен това те разполагат с вътрешна изолация, която успява да изолира помещението от външни температурни влияния и шумове.

еднокрили и двукрили метални врати
метална врата

Сигурни, надеждни и достъпни

Този тип врати имат за цел да създадат уют и спокойствие на работното място, болница, обществена сграда или бензиностанция, служейки като преграда, инсталирана на една лека конструкция.

Конструкцията и технологията на създаване я правят лесна за почистване, силно водоустойчива, запазвайки нейният цвят за дълго време, в зависимост от това, на каква слънчева светлина е изложена, температурна стойност и не на последно място избраният от вас цвят.

Всички тези качества правят нашите метални врати един чудесен избор, като ви гарантираме безкомпромисна сигурност и надеждност!

метални врати

Метални врати - многофункционални

Метални врати на достъпни цени

Тези врати са изключително подходящи да се ползват за евакуационни врати, там където не се изисква пожароустойчивост на вратата. Също така се отличават със здравина и надеждност, в състояние са да се справят с всякакви изисквания и тежки натоварвания. Те могат да бъдат както еднокрили, така и двукрили според големината на проходния отвор.

Конструкция

  • Дебелина на крилото 60 мм.
  • Възможност за трета панта.
  • Ъглова каса с дебелина на материала 1,5 мм.
  • Дебелина на ламарината, от която е произведено крилото, е 0,7 мм.
  • 2 броя панти едната, от които пружинна за самозатваряне на крилото.