Входни врати

Врати за вашата безопасност и сигурност, предоставящи отлична шумо, акустична и топлоизолация. Благодарение на своята констукция, този тип врати са с повишена устойчивост за предотвратяване на влизания с взлом, както и притежават специална UV защита, която от своя страна гарантира за нейния дълъг живот.

Входни врати DELTA 68 и 69 мм.

DELTA е семейна компания, основана през 1992 г. от Збигнев Ружицки. От началото на своето съществуване, фирмата се занимава с производство дограма с фокус върху механичната защита, главно входни врати и брави против кражба.

В момента DELTA DOORS е разпознаваема марка навсякъде в ЕВРОПА като водещ полски производител на взломоустойчиви врати, противопожарни и димоустойчиви врати, и врати с повишена акустична или топлоизолация.

27 години опит, използването на иновативни технологии и професионален екип от служители гарантира високото качество на този тип входни врати.

Поръчай

Входни врати DELTA TOP 68 мм.

Врати изработени от горещо поцинкован лист с дебелина 0.5мм и PVC покритие, което защитава вратата и я прави значително по устойчива при различни метеорологични условия, като запазва нейната естетика във времето.

Пълнежа на вратата е от полиуретанова пяна EPS70, което осигурява отлична шумо и топлоизолация. Снабдена с основен 5 точков заключващ механизъм и два вторични 3 точковови, осигуряващи защита срещу влизания с взлом.

Врати DELTA са оборудвани с блокиращи болтове и секретни патрони, което повишава устойчивостта срещу взлом.

Такъв тип входни врати са произведени с термо каса с 1.5мм горещо подцинкован лист, придавайки добра шумо и топлоизолация.

Входни врати DELTA PLUS 69 мм.

Врати изработени от горещо поцинкован лист с дебелина 0.5мм и PVC покритие, което защитава вратата и я прави значително по устойчива при различни метеорологични условия, като запазва нейната естетика във времето.

Пълнежа на вратата е от полиуретанова пяна EPS70, което осигурява отлична шумо и топлоизолация. Също така роля за шумо и топлоизолация играе и термо касата с 1.5мм горещо поцинкован лист.

Снабдена с основен 5 точков заключващ механизъм и два вторични 3 точковови, осигуряващи защита срещу влизания с взлом.

Устойчивостта на врати DELTA е повишена с блокиращи болтове и секретни патрони.

ЗАЩИТА СРЕЩУ ТОПЛИННИ ЗАГУБИ – ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Нарастващите цени на енергията, борбата срещу смога и промените в регулациите налагат на клиентите задължението да използват строителни материали (включително врати) с все по-добри енергоспестяващи параметри. Използването на врата с Ud = 2,6W / m K вместо врата с Ud = 1,2W / m K означава почти двойна загуба на топлина през вратата при разлика между външната и вътрешната температура от 1С. Също така трябва не забравяйте, че най-големите загуби на топлина са причинени от лошо уплътнение и използването на стоманени рамки от едно парче с така наречения студен профил. Компанията DELTA DOORS, в отговор на търсенето на пазара, предлага енергоспестяващи врати с дървена и стоманена система Termo ODS , който благодарение на оригиналните решения и патент съчетава предимствата на енергоспестяване, анти-взлом и противопожарна защита.

UV PROTECTION

Истината е, че независимо къде живеете, външността на дома ви е застрашена от увреждане от слънцето. Това е така, защото силното въздействие на ултравиолетовите лъчи и директната топлина върху която и да е зона за продължителен период от време причинява неблагоприятни ефекти върху различни материали. Особено дърво. Тези ефекти включват избледняване, напукване, изкривяване и обелване на външните повърхности и увреждат дълготрайността на материала. Ето защо, всички врати на DELTA DOORS са оборудвани с UV защитен PVC ламинат, който предпазва от вредното лъчение и гарантира най-малко 5 години цялостната защита на покритието.

ЗАЩИТА СРЕЩУ ВЗЛОМ

Реално няма създадена врата, която да гарантира на 100% устойчивост от взлом и разбиване. Това наименование се използва само в разговорно описание. Единственият правилен и легален термин е терминът "врата с повишена устойчивост на взлом" клас RC съгласно норма EN1627. Освен това, повишената устойчивост на вратата срещу взлом зависи от инструментите, които притежава крадецът и от време, необходимо за отваряне на вратата с помощта на тези инструменти. Важен фактор е какво помещение ще защитава врата: с нисък, среден или висок риск от взлом. Норма UE (EN 1627) класифицира вратата (по отношение на устойчивост на взлом) по класове от 1 до 6. Вратите, които ние предлагаме за Българският пазар са с клас на взломо-устойчивост RC2: защита най-малко 5 минути срещу опитен крадец, оборудван със стоманена лост, отвертки, чук, механична бормашина и клинове.

ЗАЩИТА ОТ ШУМ - АКУСТИЧНА ИЗОЛАЦИЯ

Компанията има своя собствена оригинална и патентована технология за производство на специална пожаро-шумоизолация така наречен акустичен панел, за който компанията получи две златни медали по време на Международния панаир Будма 2014 г и 2015 г.