Гаражни врати

Фирма Стойков Строй е един от основните вносители на гаражни врати за България. Предлаганите от нас продукти са с изключително и доказано качество, сертифициран произход, уникален дизайн, сигурност и разнообразие.

Ние предлагаме: доставка, консултации, вземане на размери, ремонтни дейности, монтаж и демонтаж на гаражни врати, гаранционно и извън гаранционно обслужване, автоматизирано задвижване и всички необходими аксесоари за Вашето удобство.

Кой е подходящия тип гаражна врата за вас?

За ваше улеснение сме подготвили сравнителна таблица, която може да Ви насочи към правилния избор или да се свържете с наш специалист.

Гаражни врати

Сравнителна характеристика на гаражни врати

Параметри Секционна Махова Ролетна АЛ Ролетна СТ
Пространство 5 1 *6 *6
Термоизолация 6 0 3 0
Шум 5 6 2 0
Сигурност 5 4 3 3
Дизайн 6 4 2 1

Заключение

 • Секционни врати - най-висока термоизолация, най-добре изглеждаща врата и най-сигурна
 • Махови врати - най-безшумни
 • Ролетна АЛ и СТ (Ролетна алуминиева и Ролетна стоманена врата) - най-голямо пространство се постига при ролетните врати, но само при челен монтаж, ако не е възможен такъв то тогава и тук най-добрия избор е секционната врата.

Пояснение за (*) - при челен монтаж.

Секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати

Надеждност, устойчивост, върхова топлоизолация и РУСКА ЗДРАВИНА!

Гаражните врати от този тип са безкомпромисно най-високия клас на пазара със своя неповторим дизайн, сигурност и изолация точно това ги прави предпочитан избор за гаражна врата поради своя дълъг живот. Покритието на вратата е от най-висок клас на изработка, гарантираща запазването на цвета и структурата на панела. Предлагаме разнообразие на цветове по RAL, дървесни декори и дизайн на панела.

Препоръчително е този тип врати да бъде с автоматично задвижване посредством гаражна автоматика.

Секционни гаражни врати
Махови гаражни врати

Гаражни врати "Летящо крило"

Достъпна цена, лесна употреба и устойчивост!

Те са най-използваните от строителните компании на пазара, като причината е ниската им цена и лесен монтаж. Използват се на места където няма изисквания за топлоизолация, а най-често това са подземните гаражи.

Махови гаражни врати
Ролетни гаражни врати

Ролетни гаражни врати

Достъпна цена и голям избор на размери!

Част от предлагания богат избор на продукти от страна на фирма Стойков Строй, този тип врати се предлагат във вариант без изолация изработени от стоманени ламели и с топлоизолация от алуминиеви термоламели. Ролетните врати предлагани от нас се произвеждат в България.

Ролетни гаражни врати
Задвижване за гаражни врати

Задвижване за гаражни врати

За по-голямо удобство и сигурност!

В зависимост от избора ви на гаражна врата, ние сме готови да ви предложим и монтираме най-подходящят вариант за задвижване, чрез дистанционно управление. Без значение дали вратата е голяма, малка, лека или тежка, нова или малко по-стара, фирма Стойков Строй ще намери най-правилното решение за автоматизиране на вашата гаражна врата. Освен автоматика за гаражна врата ние можем да предложим и автоматична бариера, а също така и множество аксесоари, които значително улесняват, повишават комфорта и сигурността при използването на вашата гаражна врата.

Пример: фотоклетки, настройна на таймер за самозатваряне, аварийно отваряне, бутониери, различни видове автоматика според изискванията, сигнални лампи и различни модули.

Защо да изберете нас като сигурен и надежден доставчик на гаражни врати?

Нашата компания е специализирана в продажбата на висококачествени гаражни врати.

Ние сме водещ доставчик с години опит и доказано качество на предлаганите от нас продукти. Нашата мисия е да предоставим на клиентите си надеждни и функционални гаражни врати, които да съчетават безопасност, естетика и удобство.

Какво прави нашите гаражни врати изключителни?

 • Качество и издръжливост: Нашите врати са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и надеждност.
 • Разнообразие от дизайни: Предлагаме голямо разнообразие от стилове, цветове и модели, з ада отговорим на вашите индивидуални предпочитания и визия за дома ви.
 • Безопасност: Всички врати са проектирани да осигуряват високо ниво на безопасност и са оборудвани със системи за защита.
 • Удобство и иновации: Интегрирани са съвременни технологии и иновативни функционалности, които улесняват отварянето, затварянето и управлението на вратите.

При избора на нашите гаражни врати получавате не само продукт с отлично качество, но и професионално обслужване от екипа ни. Нашите специалисти са готови да ви помогнат с избора на правилната врата за вашия гараж, да осигурят професионална инсталация и да отговорят на всички ваши въпроси и нужди.

Бихме били радостни да ви предоставим повече информация и да ви изготвим индивидуална оферта, съобразена с вашите изисквания. Моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.

Сравнително видео на врата Hormann и вратите предлагани от нас DoorHan

Често задавани въпроси и какво трябва да знаем при избора на гаражна врата?

 • Кой модел е с най-ниска цена? (Бюджетен вариант) - Ролетна врата от стоманени ламели без изолация.
 • Каква е топлоизолацията на вратата? - Този въпрос стандартно се задава за секционна врата и алуминиева ролетка: за секционна врата е 1,2 W/(m2.K) коефицента а за ролетната 3,2 W/(m2.K).
 • Срок за доставка? - Срока за доставка зависи от това дали я имаме в наличност и от типа гаражна врата: ако е в наличност вратата, монтажа може да бъде осъществен в рамките на 2 седмици. За ролетните врати срока за изработка и монтаж е до 3 седмици, а за секционните врати сроковете варират от 4 до 7 седмици, тъй като фирма Стойков Строй е вносител.
 • Сигурна ли е вратата? - Това дали една гаражна врата е сигурна, можем да кажем, че от опита който имаме безспорно най-сигурния тип врати са секционните, но за максимална сигурност съветваме нашите клиенти да се обезопасят и със СОТ система в гаража си.
 • Правите ли обшивки след монтаж? - Това са довършителни работи, които не се извършват от нашия екип.
 • Какво захранване ни трябва за автоматиката? - Захранването необходимо за една гаражна автоматика е стандартно 220V.
 • Колко години ще издържат вратите? - В зависимост от модела гаражна врата, мястото където ще се инсталира тоест дали гаража е единичен или общ тя може да издържи без да се сменя между 10 и 30 години, като е възможно да има нужда от подмяна на консуматив/и след няколко години на употреба, като: пружини, панти и др.

В зависимост от автомобила, който притежавате е нужно и осигуряване на достъпна височина за безпроблемното влизане и излизане на Вашия автомобил от гаража. Различните видове гаражни врати предлагат и отнемат различно пространство след монтаж и в самото помещение. Ако не сте сигурни или имате нужда от съдействие, винаги може да ни позвъните на Тел. (02) 840 60 06 или Моб. +359 87 852 1969.

Лек автомобил - височина от 1200 до 1600 мм.

SUV джипове - височина от 1600 до 2000 мм.

Миниванове - височина от 1650 до 2000 мм.

Бусове - височина от 1800 до 3100 мм.