Гаражни врати

Фирма Стойков Строй е един от основните вносители на гаражни врати за България. Предлаганите продукти от този тип са с изключително качество, сертифициран произход и гаранционен период, както за монтажа така и за самата врата.

Ние предлагаме: Доставка, Консултации, Вземане на размери, Ремонтни дейности, Монтаж и демонтаж на гаражни врати, Гаранционно и извън гаранционно обслужване, Автоматизирано задвижване и всички необходими аксесоари за Вашето удобство.

гаражни врати
секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати

Надеждност, устойчивост и топлоизолация!

Гаражните врати от този тип са безкомпромисно най-високия клас на пазара. Те се отварят най-често, чрез автоматично задвижване посредством гаражна автоматика. Покритието на вратата е от най-висок клас на изработка, гарантираща запазването на цвета и структурата на панела за възможно най-дълъг период. Предлагаме множество цветове по RAL, както и над 30 дървесни декори от типа на: златен дъб, орех, махагон и много други.

Секционни гаражни врати

В зависимост от модела, могат да притежават разнообразни характеристики, но съществува възможност и за индивидуални решения в зависимост от потребностите на клиента. Предлаганите от нас секционни врати се произвеждат от водещи фабрики в Европа, в лицето на Krispol - Полша, които с годините са се наложили на българския пазар с изключително висок клас врати и достъпна цена. Другия наш партньор е компанията DoorHan - Русия, която е един от най-големите производители в цял свят на врати от този тип.

Тези врати се монтират на място с цел постигане на по-добра топлоизолация. При тяхното създаване са използвани най-съвременните технологии, които допринасят за безкомпромисното им качество, безопасност и не на последно място изключителен дизайн, а именно тези технологии ги отличават със значително по-голяма топлоизолация спрямо всички останали.

Освен осигуряването на повече място, те ще предпазят помещението от влага и шум. Използваните материали при производството на този тип врати допринасят за защита на всеки гараж, като до голяма степен допринасят за спирането на нахлуване, на студен въздух през зимния период в гаража.

Ние от фирма Стойков Строй препоръчваме използването на гаражната врата заедно с автоматика, като това би повишило значително вашето удобство и комфорт. За да осигурим дълга и безпроблемна експлоатация на вратата ние от фирма Стойков Строй препоръчваме сключването на абонамент за поддръжка на съоръжението, както и спазването на съветите за правилна експлоатация.

махови гаражни врати

Гаражни врати "Летящо крило"

Достъпна цена, лесна употреба и устойчивост!

Те са най-използваните от строителните компании на пазара, като причината е ниската им цена и лесен монтаж. Използват се на места където няма изисквания за топлоизолация, а най-често това са подземните гаражи.

Махови гаражни врати

Ние от Стойков Строй сме готови да ви предложим изключително голямо разнообразие от модели с доказана и гарантирана надеждност при работа.Предлагат на изключително достъпни пазарни цени спрямо останалите видове гаражни врати, но присъстват и ограничения във възможността за размери.

Ние от фирма Стойков Строй препоръчваме използването на гаражната врата заедно с автоматика, като това би повишило значително вашето удобство и комфорт. За да осигурим дълга и безпроблемна експлоатация на вратата ние от фирма Стойков Строй препоръчваме сключването на абонамент за поддръжка на съоръжението, както и спазването на съветите за правилна експлоатация.

ролетни гаражни врати

Ролетни гаражни врати

Достъпна цена и голям избор на размери!

Част от предлагания богат избор на продукти от страна на фирма Стойков Строй, този тип врати се предлагат във вариант без изолация изработени от стоманени ламели и с топлоизолация от алуминиеви термоламели. Ролетните врати предлагани от нас се произвеждат в България.

Ролетни гаражни врати

При ролетните гаражни врати съществува възможност да се инсталират челно на отвора, като по този начин се запазва светлия отвор на Вашето гаражно помещение.

Ние от фирма Стойков Строй силно препоръчваме този тип врати да бъдат предимно използвани с автоматизирано задвижване посредством гаражна автоматика.

задвижване за гаражни врати

Задвижване за гаражни врати

За по-голямо удобство и сигурност!

В зависимост от избора ви на гаражна врата, ние сме готови да ви предложим и монтираме най-подходящото задвижване за всяка врата. Без значение дали вратата е голяма, малка, лека или тежка, нова или малко по-стара, фирма Стойков Строй ще намери най-правилното решение за вашата гаражна врата. Предлаганите автоматики от нас са на фирма Marantec - Германия и Motorline - Португалия. Безспорно Marantec e пазарен лидер в производството на задвижвания за гаражни врати и те пристигат при вас с 5 години гаранция, като компанията е представена в над 30 държави на 4 континента, но все пак ако имате ограничен бюджет сме готови да ви предложим и друг вариант за автоматика в лицето на Motorline, който от своя страна са номер 1 в Португалия и топ 3 в цяла Южна Европа.

Аксесоари за гаражни врати

За допълнителен комфорт и сигурност!

Разполагаме с аксесоари за всеки един от нашите предлагани продукти, които значително улесняват използването на вашата гаражна врата и задвижване за нея, и не на последно място повишават сигурността по време на експлоатация. Дистанционни, фотоклетки, таймер - самозатваряне, аварийно жило - в случай спиране на захранването, бутониери и много други може да откриете в съответната страница за избраната от вас гаражна врата или автоматика в края на всяка страницата.

Доставка, монтаж и гаранционно обслужване