Задвижване за еднокрили, двукрили и плъзгащи врати

Фирма Стойков Строй представя автоматизиране на радиални (на панти) врати и плъзгащи врати. Без значение от типа на вашата врата, ние разполагаме с множество модели за задвижване на врати от различни видове и сме готови да ви предложим и монтираме най-доброто решение.

задвижване за портални врати
автоматика за портални врати

Автоматизирано задвижване за плъзгащи и радиални врати

Задвижванията предлагани от нас са производство на Marantec или Motorline, като и двете фирми предлагат висококачествени и надеждни мотори за автоматизирането на Вашата врата.

Задвижване от фирма Marantec

Включвайки най-модерните немски технологии, автоматиките Marantec за плъзгащи и портални врати са известни със своята несравнима безопасност, изключително тиха работа и непоколебима ангажираност от към качеството. Всичко това отличава автоматиките на Marantec - Германия сред конкуренцията!

Задвижване от фирма Motorline

Безшумни, със страхотен дизайн и разбира се изключително надеждни! Произведени в Португалия, те заемат 1-во място в страната си и топ 3 в цяла южна Европа сред своите конкуренти в производството на задвижвания за портални и плъзгащи врати.

задвижване за пъзгащи, еднокрили и двукрили врати

Автоматика - Marantec

Задвижване за плъзгащи врати - двигателите от тази серия са модерни и безупречни задвижващи системи за Вашата плъзгаща врата. Предлагат се общо 4 модела в зависимост от Вашите нужди и интензитета на работа - Comfort 860 S, Comfort 861 S, Comfort 880, Comfort 881. В комплекта на всички автоматики са включени 1 брой дистанционно, а към всеки мотор се предлага и зъбна рейка, която може да бъде пластмасова или метална.

Задвижване за еднокрили и двукрили врати - автоматиките от този вид предлагат автоматизирано задвижване на различни по големина и широчина врати, като върховия модел успява да задвижи крила с тегло до 400 кг. със своята невероятна теглителна сила от 3000 Nm. Ние ще Ви предложим оптималното за Вас решение, в зависимост от размера и теглото на Вашата врата. Всички автоматики са с включено 1 брой дистанционно.

автоматика за портални и радиални врати

Автоматика - Motorline

Електромеханични задвижвания - този модел предлага автоматизиране за двукрили и еднокрили врати на панти. Избора на съответен модел зависи от ширината на самите крила, а моделите се предлагат в два варианта на 230 V с 25 % работен режим и на 24 V за повече цикли. Най-мощния модел от серията успява да задвижи крила с ширина до 6 метра. При закупуването му получавате 2 броя дистанционни, комплект фотоклетки, инструкции за монтаж, а тези на 24 V са и с вградена батерия.

Подземни задвижвания - Спрямо други видове модели, подземните автоматики от тази серия се отличава с това, че може да се автоматизира оградата на дома без да се нарушава естетичния й вид. Тези невидими решения са в състояние да предложат повишена ефективност при максимално удобство и разбира се по-голяма сигурност. Предлагат се два модела на 230 V с 30% работен режим и на 24 V за интензивна употреба с включени 2 броя дистанционни, комплект фотоклетки, инструкции за монтаж, а тези на 24 V са и с вградена батерия.

Крила с обратно отваряне - фирма Стойков Строй има и решения за врати, чиито крила няма как да се отварят навътре и затова е необходимо да се движат навън. Предлаганите от нас модели задвижват крило с ширина до 3 метра и работен режим на 230 V с 25% работен режим и на 24 V за интензивна употреба. За всеки модел са включени 2 броя дистанционни, комплект фотоклетки, инструкции за монтаж, а тези на 24 V са и с вградена батерия.

Задвижване за плъзгащи врати - най-употребяваната автоматизация от този тип, една перфектна комбинация от качество и достъпна цена за всеки един клиент. Предлаганите модели задвижват врати до 1000 кг., като предлагаме вариант нa 230 V с 25% работен режим и 24 V за интензивна употреба. Mоделите са с включени 2 броя дистанционни, комплект фотоклетки, инструкции за монтаж, а тези на 24 V са и с вградена батерия.

Автоматиките за портални врати се предлагат БЕЗ МОНТАЖ.