Гаражни врати тип "Летящо крило" - Махови

Вратите тип Летящо крило са най-честия избор от строителните фирми във подземни гаражи в жилищни кооперации. Те имат анти-корозионна защита гарантираща за тяхното дълготрайно използване. Задвижването им може да се осъществи както ръчно така и чрез използването на автоматика.

махови гаражни врати
врати тип летящо крило

Достъпна цена, лесна употреба и устойчивост

Предлаганите от нас махови врати са производство на Wisniowski и Novoferm, като основната разлика между тях е в дебилината и вида на крилото. Безспорно крилата на wisniowski превъзхождат всички останали производители в цяла Европа, заради своята здравина, качество на изработка и дълготрайна употреба. От wisniowski използват трапецовидна поцинкована ламарина Т-10 с дебелината на крилото 0.6 мм., като този вид стомана е по-издръжлив и удароустойчив от обикновените високовъглеродни стомани, докато при Novoferm дебелината на панела е от 0.4 до 0.48 мм., в същото време предимството на крилата от Novoferm са по-леки и удобни за монтаж.

Ценоразпис-каталог

В ценоразписа ще откриете всички предлагани размери, цветове и аксесоари.

Какво предлагат тези врати?

Тези врати предлагат различни възможности в зависимост от Вашите предпочитания. Монтажа при този тип врати може да бъде извършен както в отвора така и зад него, а тварянето и затварянето може да бъде ръчно или автоматизирано. Съществува опция за вграждане на проходна врата или на перфорирани участаци за вентилация или изцяло перфорирано крило. Движението на крилото се осъществява посредством ролкови лагери осигуряващи дълга и тиха работа, а вградените носещи лостове позволяват лесното отваряне и затваряне.

Стандартно обурудване и за двата производителя включва двуточково заключване ( в ляво и дясно ), здрави ролкови лагери, носещи лостове позволяващи лесното отваряне и затваряне на вратата, дръжки, брава, секретен патрон, планки и инструкции за монтаж. Главния недостатък на този тип врати е липсата на топлоизолация и намаляването на отвора за преминаване, както в ширина така и във височина.