Ролетни гаражни врати

Този тип врати са един чудесен избор подплатен с комфорт, сигурност и опростена работа. Намиращи широко приложение в гаражни помещения, магазини, складове, офиси и много други. Вратите от този тип имат възможност за челен монтаж пред или зад трегера, което не отнема нито от ширината, нито от височината на помещението, в което биват монтирани. Всяка от нашите ролетни врати е снабдена със здрави ламели, солидни стоманени омега водачи, гуми и четки по цялата вертикала на водачите изработени от висококачествени материали, гарантиращи тяхната сигурност и дълга експлоатация.

ролетни врати
стоманена ролетна гаражна врата

Ролетни врати без изолация - стоманени ламели

При този тип врати ролетката е изработена от стоманени гладки ламели с дебелина 0,6 мм. и височина 105 мм., които завършват със специална усилена прагова ламела, на която могат да се монтират заключващи системи (брави), които да бъдат със секретни или касови ключове. Водачите задвижващи вратата са тип омега, които са двустранно огънати и усилени. Стоманените ролетни врати се предлагат в стандартен бял цвят, като могат да бъдат боядисани във всички цветове по RAL системата.

 • Ниска цена
 • Силен шум при движение на вратата
 • Здрава конструкция
 • Барабанно - пружинен механизъм, подпомагащ вдигането на ролетката
 • Заемат минимално вътрешно и външно пространство при отваряне
 • Не отнемат от височината на отвора (при достатъчно разстояние от светлия отвор до тавана)
 • Автоматика Elsamec - Италия

Поръчай
алуминиеви ролетни врати

Ролетни врати с топлоизолация - алуминиеви ламели

Този вид ролетни врати са направени от алуминиевите термоламели, осигуряващи плавно и леко движение на механизма. Шумът при работа е много по-нисък от този при стоманените ролетни врати. Дебелината на ламелите е 20 мм, а височината им 77 мм. Това осигурява сравнително добра шумо и топлоизолация. При вратите от този тип се използват термоламели, здрави стоманени омега водачи, четки и уплътнения по височината на вратата. Алуминиевите ролетни врати се предлагат в стандартен бял цвят, като могат да бъдат боядисани във всички цветове по RAL системата.

 • По-безшумни
 • Добра термоизолация
 • По-дълъг живот на ламелите
 • По-висока антикорозионна защита
 • По-леки в сравнение със стоманените ламели
 • Възможност за имитация на дърво - дървесни декори Златен дъб, Орех, Венге, Махагон
 • Автоматика Elsamec - Италия

Поръчай
охранителни ролетни врати

Охранителни ролетки

Този тип ролетни врати или така наречените охранителни ролетки намират широко приложение в търговски центрове, магазини, складови помещения, работилници и всички други помещения за които е нужно по-високо ниво на сигурност. Те могат да бъдат както Оплетка с вълнообразно формовани стоманени пръти Ф8, така и с перфорирани ламели - едри или ситно перфорирани.


Поръчай

Важно !!!

Фирма Стойков Строй препоръчва ролетните врати да се поръчват в комплект с автоматика, защото автоматизирането на по-късен етап ще е по-трудно и по-скъпо.При поръчка на автоматика в последствие, трябва да се посети отново обекта, демонтира се цялата врата, сваля се валът за да се монтира на него автоматиката и после се монтира обратно всичко.Това на практика означава монтаж на 2 ролетни врати, което в доста случаи излиза скъпо и сумата варира според размера на ролетната врата и населеното място.

Кой модел да избера ?

И двата варианта си имат своите предимства и недостатъци - ролетните врати със стоманени ламели са на по-ниска цена, по-здрави, но са шумни и са без топлоизолация, ролетните врати с алуминиеви ламели от своя страна са направени от алуминии, който е лек метал и съответно и вратата ще бъде по-лека, имат топлоизолация, по-нисък шум на движение на вратата, но на по-висока цена.

Избора оставяме на Вас, за консултация и любезно съдействие оставете на нас.

Заповядайте при Стойков Строй.