Антибактериални изтривалки

Изтривалка предназначена за съблекални и мокри помещения като: бани, сауни и басейни, намираща приложение във фитнес центрове, спа центрове, хотели, масажни и рехабилитационни центрове и всички други места където преминаващия трафик от хора е без обувка.

антибактериална изтривалка

Otti

Изработена от анти-бактериални материали, благодарение на който тази изтривалка не задържа бактерии и вредни субстанции, които биха причинили неприятни ситуации на всеки преминаващ. Намираща широко приложение от публични места до Вашия дом, тази изтривалка е един сигурен начин при вземането на допълнителни мерки и защита, а освен своите анти-бактериални свойства, тя защитава и всеки преминаващ от случайно подхлъзване поради своята набраздена структура.

4 в 1 продукт съчетаващ анти-бактериална защита, противогъбично покритие, анти подхлъзващо действие и висока устойчивост запазваща свойствата и външния естетичен вид за дълъг период от време.

Продукт уникален със своите качества, съчетаващ в себе си 4 изключително полезни качества:

1. антибатериално покритие, благодарение на специалната пластмаса от която е произведена, като това покритие не позволява задържането на бактерии.

2. противогъбично покритие.

3. допълнително включени капачки предотвратяващи случайни подхлъзвания, което е от изключителна важност поради факта, че този тип продукт бива използван най-често в мокри помещения и места с мокър под.

4. Продукта позволява лесното третирането с дезинфекционни материали поради своята устойчивост.

  • Ширина: 0.6 м.
  • Височина: 9 мм.
  • Свойства: Модулност при свързване

Поръчай