Противополъзгащи лайсни и профили

Използват се за стълби и върху плоски повърхности за да се намали риска от подхлъзване. Могат да бъдат използвани на места с висока интензивност на трафика.

Противоплъзгаща изтривалка за стълби Противоплъзгаща изтривалка за стълби

Противоплъзгаща изтривалка "Arabeska"

Стълбищна подложка ARABESKA предназначена за места с тежка интензивност на трафика. Значително намалява риска от подхлъзване особено през зимата, през лятото функционира като изтривалка. Два варианта: с корунд (материал, със силни противоплъзгащи свойства) или без корунд. Стандартния комплект се състои от подложка с размери 127 x 28 см. и 1,8 см. височина и гребен фиксиращ стелката за стълбите, който се закрепя към края на подложката.

 • Размери: 127 х 28 см.
 • Височина: 1,8 см.
 • Свойства: Намалява риска от подхлъзване

Поръчай
Противоплъзгаща изтривалка за външни стълби Противоплъзгаща изтривалка за външни стълби

Противоплъзгаща изтривалка "Frost"

Предназначена за места с ниска интензивност на движението. Това е добро решение за хлъзгави стълби. Подложката намалява риска от подхлъзване по стълбите, особено през зимата. В допълнение, тя функционира като входна изтривалка. Лесно и стабилно фиксиране на подложката/изтривалката към стълбите. Специалния гребен за фиксирането ù за стълбите, позволява повдигане, за да се почисти протектора от сняг или кал.

 • Размери: 105 х 29 см.
 • Монтаж: С помощта на дюбели или самозалепваща се лента
 • Свойства: Намалява риска от подхлъзване

Поръчай
Противоплъзгаща изтривалка за външни стълби Противоплъзгаща изтривалка за външни стълби

Противоплъзгаща изтривалка "Alustep"

Предназначена за хлъзгави стълби, почиства обувки и значително намалява риска от подхлъзване особено в дъждовния сезон или през зимата. Висока устойчивост на ниски и високи температури. Сглобява се чрез фиксиране към стълбите или чрез фиксиране със специална летва. В основата на изтривалката има гумената част която прави подложката стабилна и неподвижна. Може да се използва на места с висока интензивност на трафика. Специалния гребен за фиксиране на подложката за стълбите дава възможност за повдигане, за да се почисти протектора от сняг или кал.

Възможност за демонтаж и почистване във всеки един момент.

 • Размери: 27 х 80, 100, 120 см.
 • Монтаж: Лесна за събиране и демонтаж.
 • Свойства: Намалява риска от подхлъзване

Поръчай
текстилна противоплъзгаща изтривалка текстилна противоплъзгаща изтривалка

Противоплъзгаща изтривалка "Professional Line"

Намираща приложение в апартаменти, офиси или обществени места. Подложките от тази линия са изработени от материал с повишена издръжливост и изключителни естетически качества. Фиксирани на стълбища, протекторите също могат да функционират и като изтривалки. Изключително трайни и устойчиви на търкане. Възможно е да се ходи върху нея с обувки.Благодарение на профилиран ъгъл с PVC лента подложката не стърчи и осигурява безопасно използване. Защитава и предпазва стълбите от надраскване.

 • Размери: 24 х 80 см.
 • Свойства: Намалява риска от подхлъзване

Поръчай