Противополъзгащи лайсни и профили

Използват се за стълби и върху плоски повърхности за да се намали риска от подхлъзване. Могат да бъдат използвани на места с висока интензивност на трафика.

противоплъзгащ профил противоплъзгащ профил

Противоплъзгащи профили "Stoper Smart"

Стопер SMART профил е проектиран за залепване върху стълби и подове, за да се намали риска от подхлъзване. Може да се използва само върху гладки и плоски повърхности като естествен камък, керамични плочки, лакирано дърво или метал. Той има anti-slipness R9 сертификат в съответствие с DIN 51130 стандарт, издаден от Building Research Institute. Профилът е устойчив на директно излагане на UV лъчи, ниски температури и различните метеорологични условия. Mоже да се използва в рамките на или / и извън сградата. Фиксирането на профила трябва да се извършва в съответствие с инструкциите за монтаж.

  • Размери: 5, 10 метра ролка
  • Ширина: 33 мм.
  • Свойства: Нисък и тесен профил

Поръчай
Противоплъзгащо самозалепващо фолио

Противоплъзгащо самозалепващо фолио

Прозрачно самозалепващо покритие. Предпазва и предотвратява повърхността от надраскване и случайно подхлъзване. Прозрачния материал прави цвета и текстурата на стълбите по-видима. Силно залепващия слой осигурява лесен и бърз монтаж. След отстраняване му не остава залепващ слой по стълбите. Могат също така да се използват при изграждане или козметичен ремонт на място, за да се защити повърхността от нараняване или зацапване.

  • Размери: 29 х 39, 39 х 39, 29 х 59 см.
  • Свойства: Прозрачно противоплъзгащо фолио

Поръчай