Бариери

Бариерите са чудесна допълнителна функция за сигурност, чрез нея Бихте могли да контролирате достъпа. Освен че са надеждни, бариерите, които ние предлагаме, са също така с професионална изработка и стилен дизайн.Паркирането и контрола на достъп могат да бъдат истински проблем за бизнеса а дори и в някои жилищни райони. Ние от Стойков Строй можем да предложим необходимата бариера, за да се гарантира решение за паркиране, когато и където е необходимо. Автоматичните бариери са предназначени да контролират поток на трафика, особено на местата за паркиране.

автоматични бариери и опори
паркинг бариера

Бариера - KBM6 с разтегателно рамо 3 до 6 метра

KBM6 е електромеханична бариера с вентилиран двигател, идеална за управление на трафика към паркинг съоражения, търговски центрове, предприятия и други. Разширяемото алуминиево рамо е между 3,6 и 6 метра, като прави този продукт многофункционално решение за почти всяка ситуация.

паркинг бариери

Бариера - KBM8 с разтегателно рамо 5 до 8 метра

Електромеханична бариера, предназначена за интензивно използване в индустриалния сектор, където потокът при входът и изходът на превозните средства е висок. Разтегателното алуминиево рамо е между 5 и 8 метра, а това прави тази бариера идеалното решение за широки проходи.

автоматична бариера

Бариера - KBM11 с разтегателно рамо 6,5 до 11 метра

Електромеханична бариера, предназначена за интензивно използване на индустриалния сектор, където потокът при входът и изходът на превозните средства е висок. Разтегателното алуминиево рамо е между 6,5 и 11 метра, прави MBM11 (KBM11) идеална бариера за широки проходи.

автоматични бариери

Бариера - KBA5 с чупещо рамо 2 х 2,5 с обща дължина 5 метра

Електромеханична бариера за интензивна употреба с вентилиран двигател. Разполага с алуминиево рамо, съставена от два профила от по 2,5 метра, с обща дължина 5 м, което прави този тип бариери идеалното решение за контрол на трафика, на различни места, а най-често бива използвана в подземени паркинг съоражения.

електромеханични бариери

Бариера - KBS5 с дължина 5 метра

Този тип бариера е идеална за контрол на трафика чрез пълно блокиране на прохода. MBS5 (KBS5) е електромеханична бариера за интензивна употреба с вентилиран двигател, която разполага с алуминиево рамо, с максимална дължина до 5 метра.

статична и подвижна опора за бариера

Подвижни и статични опори за бариери

Без значение от типа опора - подвижна или фиксирана, ние сме готови да предложим опори изработени от качествени материали, които гарантират за тяхната дългосрочна експлоатация и устойчивост.