Уплътнителни ръкави

Създадени за да уплътняват с гарантирано качество и издръжливост. Благодарение на уплътнителните ръкави се осигурява оптимално уплътняване между външната и вътрешна среда, като ние от Стойков Строй предлагаме различни видове модели, които са в състояние да задоволят и най-взискателните проекти. Уплътнителните ръкави oсигуряват по–добра вътрешна хигиена и допринасят за минимизиране температурни загуби. Подходящи за всички видове складове и производствени помещения те предпазват от външни атмосферни влияния като дъжд, сняг, вятър и други. Създадени да уплътняват пространството между транспортното средство и вратата на склада и намалява топлинните загуби до 80 %. Освен всичко друго уплътнителните ръкави са една отлична сигнализираща система, като благодарение на тях маневрите на големите камиони стават по-лесни.

уплътнителни ръкави
изолиращи ръкави

Прибиращ се ръкав

Този модел е в състояние да предотврати всеки инцидент с всяко превозно средство. В случай на неправилна маневра от страна на превозното средство, този вид уплътнение поглъща въздействието, след което се възстановява към предишното си състояние.

изолиращи клетки - уплътнителни ръкави

Фиксиран ръкав

Стандартния и най-масов продукт от тази гама. Едно сигурно и икономично решение. С този вид ръкав се гарантира икономия на енергия и вътрешна хигиена. Здрава конструкция.

термо ръкави

Надуваем ръкав

Най-модерното решение на пазара. Уплътнява перфектно ремаркето на камиона и секционната врата. Пълно спестяване на енергия, никаква загуба на вътрешна температура. Най-съществената разлика с всички останали видове уплътнителни ръкави е че този модел може да се нагласява според всяко превозно средство, по този начин се постига един блажен комфорт и разбира се надеждност.