Индустриални продукти

Предлагаме множество решения свързани с врати за индустрията, логистично оборудване, автоматизация и контрол на достъпа. При нас ще откриете продукти от изключително високо качество подплатени с гаранционен период и сертифициран произход.

индустриални продукти
секционни индустриални врати

Секционни индустриални врати

Най-доброто и адекватно решение за всички условия. Врата важна за всеки инвеститор за създаването на безопасни и удобни условия на труд в промишлени сгради, производствени бази, складове, обществени сгради, логистични центрове и много други.

Секционни индустриални врати
ролетни индустриални врати

Ролетни индустриални врати

Едно добро и адекватно решение за индустриална врата. Ролетните индустриални врати са важни за всеки инвеститор за създаването на безопасни и удобни условия на труд в промишлени сгради, производствени бази, складове, обществени сгради, логистични центрове и много други.

Ролетни индустриални врати
бързи врати

Бързи врати

Този модел врати са надеждни системи за скоростно отваряне и затваряне на големи отвори и отвори със силен трафик на преминаване - понякога до стотици пъти на ден. Тяхната бързина в съчетание с дългият период на експлоатация ги прави подходящи и за сгради с най-високи изисквания.

Бързи врати
товарни рампи и уплътнителни ръкави

Товарни рампи и Уплътнителни ръкав

Благодарение на уплътнителните ръкави се осигурява оптимално уплътняване между външната и вътрешна среда, като ние от Стойков Строй предлагаме различни видове модели, които са в състояние да задоволят и най-взискателните проекти. Товарните рампи са гъвкавата конструкция, която позволява лесното компенсиране на разликата във височината между платформата и превозното средство, като осигурява надеждна и сигурна връзка между склада и превозното средство.

Товарни рампи
Уплътнителни ръкави