Ръхокватки тип парапет

В нашия сайт ще намерите всички продукти за защита на стени от повреди както и продукти, които улесняват свободното движение по стълби и коридори.

Ръкохватка тип предпазител за стена

Специален тип парапет, който действа и като предпазител за стена от удари и замърсявания.

Препоръчва се и като парапет в болница. Използва се също и в клиники, училища, обществени сгради и др. Ергономичен и удобен парапет, позволяващ движение на хора с увреждания. Висока здравина на пластмасовата облицовка, с конструкция от алуминий и вграден амортисьор образуват едно хармонично цяло, което перфектно изпълнява своята задача.


Поръчай

Ръкохватка тип парапет

Улеснява движението и осигурява опора на хора, които имат проблеми с ходенето.

Алуминиева сърцевина и външна PVC облицовка. Модерен дизайн и здрава конструкция, отговарящи на строителните стандарти, може да бъде инсталиран в обществени сгради. Външната PVC облицовка прави парапета надежден и риска от подхлъзване на ръката е минимален. Облицовката изолира алуминия и предотвратява неприятното усещане при контакт със студен парапет. Диаметър на дръжката: 45 мм и разстояние от стената 58 мм.


Поръчай
как не трябва да изглежда стенен протектор

Противопоказни протектори и ръкохватки

Освен незавършения им външен вид, този тип ръкохватки за стени са опасни за всички преминаващи. Създават опасност от закачане на дреха, вещ, както и обождане или причинаване на телесни повреди от стърчащи елементи.


Поръчай