Ъглови протектори

Предпазват ъглите от случайни механични повреди, замърсяване или да прикрие неравности по ъглите. Използват се в болници , училища, офиси, детски градини и места с висок пешеходен трафик. Ние предлагаме много опции за защита, изработени от пластмаса, неръждаема стомана и еластични материали, както и комбинация от пластмаса и алуминиева сърцевина.

ъглов протектор ъглов протектор

Ъглов протектор от PVC и алуминий

Защитава стенните ъгли от нараняване. Нейната алуминиева конструкция с външен пластмасов капак повишава устойчивостта на удари. Широка гама от цветове, които могат да се комбинират с парапета за стена.


Поръчай
протектор за заоблени ъгли протектор за заоблени ъгли

Протектор за заоблени ъгли

Ъглов протектор с променлива структура благодарение на която е подходящ за защита на различни видове заоблени ъгли. Изработен от PVC и акрил този продукт е устойчив на различни механични повреди, като: пукнатини, счувания или надраскване и изключително подходящ за места с висок пешеходен трафик. Широка цветова гама според индивидуалните изисквания на всеки клиент.


Поръчай
Еластичен ъглов протектор Еластичен ъглов протектор

Еластичен ъглов протектор FAT

Гумени еластични ъгли. Техният мек материал перфектно абсорбира удара и в същото време повишава безопасността при случаен удар на главата в остър ръб. Това е особено важно на обществени места като училища, детски градини, болници и други. Широка цветова гама и предупредителни ленти. Две опции за фиксиране - самозалепващи се и с монтажно лепило.


Поръчай
метален ъглов протектор метален ъглов протектор

Стоманен ъглов протектор STALOWA

Стоманен ъгъл, предпазващ от удари или замърсяване причинени от колички. Идеално решение за обществени места като кухни, болници, лаборатории, обществени учреждения, училища и други. Две опции за фиксиране - самозалепващи се или с монтажно лепило.


Поръчай
протектори за ъгли протектори за ъгли

Ъглов протектор AcroLux® 90

Най-популярната версия за защита на ъглите. Благодарение на тънкия си дизайн не стърчи от стените и дискретно защитава ъглите от удари. Комбинацията от PVC и акрил заедно със специална текстура на повърхността, прави ъгъла устойчив на удари, напуквания или надрасквания на повърхността. Два варианта за инсталация- самозалепващ или със използване на лепило.

  • Размери: 65 x 65, 50 x 50, 30 x 30 и 25 x 50 мм.
  • Дължина: 1, 1.5, 2 и 3 м.

Поръчай
протектори за нестандартни ъгли протектори за нестандартни ъгли

Ъглов протектор AcroLux® за нестандартни ъгли

Регулируем ъгъл. Идеално решение за стени с нетипичен дизайн на ъглите. Изработен от твърдо PVC в добавка с акрил, прави предпазния ъгъл устойчив на пукнатини, счупване или надраскване, на места с висока интензивност на движение.

  • Размери: 65 x 65, 50 x 50, 30 x 30 и 25 x 50 мм.
  • Дължина: 1, 1.5, 2 и 3 м.

Поръчай
заоблени первази заоблени первази

Заоблени первази Acramit

Продукт предназначен за публични места с висок интензитет на преминаващ трафик с цел предпазване и защита на стените, както и повишаване на безопасността на всеки преминаващ.

  • Размери: 100 x 50, 150 x 50 и 200 x 50 мм.
  • Дължина: 1, 1.5, 2 и 3 м.

Поръчай