Сервизни и абонаментни услуги

Основната функция на един продукт било то врата или автоматика е да работи добре. За отстраняване на повреди ще Ви бъде нужен специалист. Ние от фирма "Стойков Строй 2009" ЕООД разполагаме с екип от специалисти, които могат да извършват ремонтни дейности в най-кратък срок. Ремонтите включват: подмяна на балансиращи пружини, ремонт или подмяна на автоматика и системи за управление, смяна на брави, патрони, ролкови водачи, смяна на повредени секции и други елементи по вратите.

Ремонт и поддръжка на врати
Сервизни услуги

Сервизни услуги

  • Извършване на ремонтна дейност при повреда на продукт, включващ само труда и посещението за град София - 160 лв. в рамките на 1 час и 80 лв за всеки следващ започнат час. По време на неработни дни и през уикенда - 320 лв. в рамките на 1 час и 160 лв за всеки следващ започнат час. Резервни части се заплащат отделно! Когато трябва доставка на резервни части и се налага второ посещение, се обявява точна цена на ремонта и резервните части.
  • Посещение за настройка на автоматика, дистанционно за град София - 90 лв. в работни дни и 180 лв. в неработни дни. ( ако има повече от 2 дистанцииони за настройка се доплаща по 5 лв/ бр.)
  • Посещение за реглаж на врата (гаражна или противопожарна) или смазване на врата за град София – 160 лв. в работни дни и 320 лв. в неработни дни.
  • Посещение за взимане на размери, консултация за град София - 60 лв. в работен ден. Тази сума се приспада само при поръчка.
  • За населени места без представителства се заплаща 1,20 лв. / км. в посока считано от най-близкото представителство.
Абонаментни услуги

Абонаментни услуги

  • Поддръжка на обща гаражна врата и до 20 вътрешни гаражни врати - 2120 лв.
  • Бонус - монтаж по избор на фотоклетка с таймер за самозатваряне или на вътрешна бутониера (Само на наши производители Моторлайн или Марантек) или още 2 гаража допълнително за безплатен оглед.
  • За всеки следващ гараж след 22 - ри до 35 - ти гараж се доплаща 80 лв.
  • Над 35 гаража се прави индивидуална оферта.

Поддръжката ( посещение, оглед, смазване и констатации за проблем ) включва 4 посещения в работно време в рамките на 1 календарна година.

Цените не включват подмяна на резервни части. Ако се налага смяна на такива, се прави оферта според нашият ценоразпис.

Всички посочени цени са с включен ДДС за град София. За други населени места се калкулират допълнителни транспортни разходи.