Сервизни и абонаментни услуги

Основната функция на един продукт било то врата или автоматика е да работи добре. За отстраняване на повреди ще Ви бъде нужен специалист. Ние от фирма "Стойков Строй 2009" ЕООД разполагаме с екип от специалисти, които могат да извършват ремонтни дейности в най-кратък срок. Ремонтите включват: подмяна на балансиращи пружини, ремонт или подмяна на автоматика и системи за управление, смяна на брави, патрони, ролкови водачи, смяна на повредени секции и други елементи по вратите.

ремонт и поддръжка на врати
сервизни услуги

Сервизни услуги

  • Извършване на ремонтна дейност при повреда на врата, включваща само труда и посещението за Столична Голяма Община - 100 лв. в рамките на 1 час и 50 лв за всеки следващ започнат час. По време на неработни дни и през уикенда - 180 лв. в рамките на 1 час и 100 лв за всеки следващ започнат час. Резервни части се заплащат отделно!
  • Настройка на автоматика, дистанционно за Столична Голяма Община – 80 лв. в работни дни и 110 лв в неработни дни. ( ако има повече от 2 дистанцииони за настройка се доплаща по 4 лв/ бр.)
  • Реглаж на врата (гаражна или противопожарна) или смазване на врата за Столична Голяма Община – 100 лв. в работни дни и 150 лв в неработни дни.
  • Взимане на размери, консултация за Столична Голяма Община - 50 лв. независимо дали е работен или неработен деня. Тази сума се приспада само при поръчка.
абонаментни услуги

Абонаментни услуги

  • Поддръжка на обща гаражна врата и до 20 вътрешни гаражни врати / противопожарни врати - 400 лв.
  • Поддръжка на обща гаражна врата и до 50 вътрешни гаражни врати/ противопожарни врати. - 1000 лв.
  • Посещение за размери (в зависимост от населеното място), сумата се приспада при сключване на договор - 50 лв.
  • Реглаж, настройка на автоматика или дистанционно - 90 лв.
  • В неработни или празнични дни - 100 % над горе посочените цени

Поддръжката включва 4 посещения в рамките на 1 календарна година.

Цените не включват подмяна на резервни части. Ако се налага смяна на такива, се прави писмена оферта според нашият ценоразпис.

Всички посочени цени са без включен ДДС и важат за градовете, където фирмата има представителство. За други населени места се калкулират допълнителни транспортни разходи.

За поддръжка на повече вътрешни гаражни врати, автоматики и други метални и противопожарни врати ако има такива в сградата, се калкулира индивидуална оферта в зависимост от количеството и моделите на вратите.